Loskomen van de traumaband

eigen koers varen

 

Welkom bij dit – nautisch getinte – online traject dat je vanuit je eigen huis en in je eigen tijd doet, standaard met persoonlijke coaching via Zoom. Eventueel mag je dit traject ook zonder persoonlijke coaching doen, maar ervaring leert dat het dan moeilijker is om het traject succesvol af te ronden en vol te houden.

Vanaf het moment dat je je inschrijft (mail naar info@heartsease.nl) en ik je betaling van de factuur heb ontvangen, ontvang je van mij de inloggegvens die je toegang geven tot de cursus (let ook even op je spambox).

Je kunt na inloggen direct met de eerste les beginnen. Klik op “mijn cursussen” en dan op “breek los uit de traumaband”. Onderaan de pagina vind je de inhoud van alle modules en lessen.

Ben je al ingelogd? Scroll dan op deze pagina naar beneden om de index en de lessen te zien.

 

Hoe werkt het?

Anker heartsease traject

 

De cursus bestaat uit 10 modules (zeemijlen) van elk 4 tot 6 lessen. De lessen hebben uitgebreide uitleg met daarin diverse opdrachten en oefeningen. Dit zijn uitgebreide schrijfopdrachten en andere oefeningen.

Als je een les hebt afgerond, markeer je deze onderaan de les als ‘voltooid’ en kun je door met de volgende. Na elke afgeronde zeemijl krijg je 2 tot 3 dagen later toegang tot de volgende zeemijl. De datum waarop je toegang krijgt tot de volgende zeemijl, wordt na afronden van de huidige zeemijl vermeld. Dit is zo ingesteld om te voorkomen dat je te snel wilt wat niet bevorderlijk is voor je herstel. Laat de opdrachten en oefeningen die je doet even bezinken.

Je mag in dit traject alle oefeningen uiteraard ook geheel zelfstandig doen, zonder mijn begeleiding. Maar ervaring leert dat regelmatig persoonlijk contact en begeleiding motiverender en beter werkt. Je kunt met mij klankborden over de dingen die je tegenkomt tijdens het doen van de oefeningen en opdrachten. Wil je dit traject toch alleen doen, dan kun je bij elke les een losse Zoomsessie of mailcontact extra bijboeken als je dit toch nog wenst.

 

Copyright:

 

Niets van de content van de online trajecten op deze website mag worden verveelvoudigd, gedeeld, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand en/of openbaar worden gemaakt, in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch, door fotokopieën, opnamen of enige andere manier, zonder uitdrukkelijke voorafgaande schriftelijke toestemming van HeartSease Coaching. Ook het gebruik van merk- en productnamen van HeartSease Coaching in op zoekmachines gerichte teksten is niet toegestaan.

Ik wens je heel veel succes en ook plezier met dit traject!

Heartsease logo meeuwen

Cursus informatie

Geschatte tijd: Afhankelijk van eigen tempo en inzet: gemiddeld 4 a 5 maanden

Moeilijkheid: Level 1

Categorieën:

Cursus Instructor

HeartSease HeartSease Auteur

Zeemijl 1 – Moed verzamelen en het roer overnemen 

Zeemijl 2 – Trossen los – wegvaren – No Contact

Zeemijl 3 – Koers bepalen naar jezelf en een nieuwe bestemming 

Zeemijl 4 – Meerpalen om aan te meren

Zeemijl 5 – Hoge golven – Emotionele flashbacks

Zeemijl 6 – Stralend mooi weer – De fases van misbruik deel 1

Zeemijl 7 – Grimmig weer – De fases van misbruik deel 2

Zeemijl 8 – Noodweer – De fases van misbruik deel 3

Zeemijl 9 – Mistig weer – De fases van misbruik deel 4 

Zeemijl 10 – Nieuwe haven – Nautische richtlijnen om jezelf te beschermen

Herstellen van narcistisch misbruik
error: Content is protected !!