Wil jij loskomen van de gevolgen van narcistisch misbruik binnen je relatie, familie, werk of omgeving en worstel je hiermee? Zijn er weinig mensen die begrijpen wat je meemaakt? Ben je zelf mensen kwijt geraakt hierdoor? Voel je je uitgeput, geisoleerd, moedeloos en waardeloos?

Narcistisch misbruik is voor de meeste mensen een shockerende ervaring, afhankelijk van hoelang en hoe diep je in die relatie hebt gezeten. Het is een langzaam slopende ervaring die jou waarschijnlijk lam heeft geslagen en op alle gebieden van je leven invloed heeft. Het overkomt mannen en vrouwen, hoog opgeleid en laag opgeleid, jonge mensen en oudere mensen. Kortom; het kan iedereen overkomen als je je niet bewust bent hoe emotioneel/narcistisch misbruik eruit ziet en hoe je het snel kunt herkennen.

Lees het artikel over narcistisch slachtoffersyndroom om meer symptomen van de gevolgen van narcistisch misbruik te herkennen of op de homepage van deze website.

Hoe destructief deze ervaring ook is, weet dat je hier uit en bovenop kunt komen en zelfs sterker zult worden dan je ooit was! Het is geen gemakkelijke en ook geen korte weg, maar als je doorzet zul je zien hoe waardevol die weg van herstel uiteindelijk is.

 

Schrijfmethodes en persoonlijke Zoom sessies

 

Als je vasteberaden bent uit deze situatie te komen en bereid bent moedige stappen te nemen, ben ik er om jou te begeleiden met o.a. diverse schrijfmethodes; het traject ‘Loskomen van de Traumaband‘ als je jezelf klem voelt zitten in een traumaband.Oók of juist als je in praktische zin al een tijdje uit de relatie bent.

Verder bied ik nog de ‘Mindful Analysis schrijf week‘ voor minder heftige levensvragen of problemen.

Het is bewezen dat schrijven helend werkt bij trauma, stress, angst en rouw, maar ook dagelijkse uitdagingen in het leven. Het geeft je een enorme schat aan zelfinzicht en zelfkennis en dat is dé basis om verder te kunnen. Lees hier meer over de helende werking van schrijven.

Bij het proces van herstellen en transformeren na narcistisch misbruik sta ik jou bij en help ik jou jezelf te herstellen en je leven weer goede richting en invulling te geven. Je zult zien hoe jij je leven dan opnieuw vorm gaat geven en er krachtiger uitkomt dan voor je hierin terecht kwam!

Daarnaast bied ik via Zoom ook persoonlijke gesprekken om te kunnen klankborden, je verhaal te kunnen doen en meer.

Herstellen van narcistisch misbruik
error: Content is protected !!