Wat leuk en goed dat je een kennismakingsgesprek aanvraagt!

Hulp vragen is belangrijk bij het los kunnen komen van een relatie waarin je te maken had narcistisch misbruik en de gevolgen daarvan. Hulp vragen is belangrijk voor je herstel na narcistisch misbruik. En ik begrijp als geen ander dat je dit misschien spannend vindt of mogelijk zelfs vertrouwen in andermans hulp of adviezen al bent verloren.

Dat je het toch wilt proberen, geeft aan dat je je proces van loskomen en herstellen serieus neemt. En ook dat je verder wilt groeien. Dat je bereid bent in actie te komen en stappen te ondernemen. En… dat je begrijpt dat er mensen zijn (zoals ik) die dit proces van haver tot gort hebben meegemaakt en zich daar bovenuit hebben gewerkt. Het geeft aan dat je hoopt hebt, dat dit alles uiteindelijk ook best eens een waardevol proces voor jou kan worden.

Gebrek aan de juiste hulp, gebrek aan moed, angst, onzekerheid, wantrouwen en vaak ook het gevoel verslaafd te zijn aan de (ex)relatie, is wat de meeste slachtoffers van narcistisch misbruik ervan weerhoudt echte stappen te zetten. Stappen die nodig zijn om los te komen en resultaten te bereiken om boven deze ervaring uitgroeien.

Ik wil je graag je verhaal horen, hoe ‘erg’ jij ook denkt dat je verhaal ook is, of hoe je ook twijfelt. Het maakt niet uit, ik ben wel wat gewend 😉

 

Om te kunnen bepalen of ik jou kan helpen, vraag ik je onderstaande vragen te beantwoorden en te mailen naar info@heartsease.nl.

 

Ik hoor graag waar jij op dit moment staat, waar je naartoe zou willen en waar je nu het meeste last van hebt. Samen onderzoeken we wat je volgende stappen mogelijk kunnen zijn en laat ik in het gesprek weten of, en hoe ik je kan helpen in dit proces.

Mocht je dit nog niet hebben gedaan, lees ook nog even op de homepagina van deze website over alles wat ik wél en die ik niet voor je kan betekenen.

 

Graag ontvang ik jouw antwoorden op onderstaande vragen:

 

  1. Omschrijf kort de situatie waarin jij te maken hebt of had met narcistisch misbruik. O.a. door wie denk je dat je emotioneel word/werd mishandelt/gemanipuleerd? Ik hoef uiteraard geen namen, maar benoem of het een partner, familielid, collega, werkgever of anders betreft.
  2. Hoe lang duurt deze situatie al of heeft deze geduurd?
  3. Hoe is de situatie nu / waar sta jij op dit moment?
  4. Waar loop jij op dit moment het meeste tegen aan waar je graag hulp bij wilt?
  5. Herstellen van narcistisch misbruik vraagt om veel moed, commitment, zelfreflectie, doorzettingsvermogen en investering. Ben je hiertoe bereid?
  6. Waar wil je graag naartoe, wat is je doel / wat wil je graag verbeterd of opgelost zien?

 

Mail je antwoorden a.j.b. naar info@heartsease.nl.

Als ik denk dat ik je kan helpen, mail ik je de factuur (€20) en de link waarmee je digitaal een datum en tijd kunt reserveren voor het kennismakingsgesprek (altijd op maandagen).

Ons gesprek vindt na betaling plaats via Zoom (gratis te downloaden) en duurt ongeveer 45 minuten.

Als ik denk dat ik je niet kan helpen of wanneer je mogelijk elders beter af bent, laat ik je dat ook weten.

Ik kijk ernaar uit, naast en achter je te kunnen staan in dit uitdagende, vaak pijnlijke proces. Tot snel!

Uw coach

frouck-hulp bij narcistisch misbruik
Herstellen van narcistisch misbruik
error: Content is protected !!